Servicii de backup Barracuda

Protejarea datelor dvs. nu a fost niciodată mai importantă.

Infrastructurile complexe de astăzi și atacurile cibernetice orientate necesită o strategie completă de rezervă care protejează datele oriunde se află – local sau în cloud. Mediile IT de astăzi combină servere fizice, servere virtuale și date în cloud public care toate au nevoie de protecție completă. Datele importante se află și în serverele de e-mail care pot avea politici de păstrare limitate. Cu ajutorul echipamentelor Barracuda Backup datele sunt protejate, indiferent unde se află.

Barracuda Backup vă permite să vă protejați împotriva dezastrelor locale și a pierderii de date utilizând cloud-ul pentru a obține date în afara site-ului, în mod simplu și rentabil. Vă permite să reproduceți datele în siguranță și eficient pe Barracuda Cloud, un dispozitiv de backup fizic la distanță, un dispozitiv de backup virtual la distanță sau Amazon Web Services (AWS) pentru protecție în afara site-ului. Criptarea AES pe 256 de biți a tuturor datelor în tranzit și în repaus asigură securitatea.

Această criptare de nivel militar oferă organizațiilor criptare non-perturbatoare, protecție împotriva încălcării sau furtului fizic și capacitatea de a îndeplini standardele unora dintre cele mai comune reglementări din industrie.

Barracuda Backup Agent poate face backup pentru servere critice la fiecare 15 minute. Acești agenți caută doar fișiere noi sau modificate, minimizând fereastra de backup necesară.

Deduplicarea în linie Barracuda, o capacitate inerentă a tuturor produselor Barracuda Backup, permite organizațiilor să reducă semnificativ nevoile de stocare, cerințele de lățime de bandă și costurile de backup. Prin deduplicarea datelor pe măsură ce sunt primite, Barracuda Backup minimizează timpul pentru finalizarea întregului proces de copiere de rezervă și replicare.

Deduplicarea avansată a blocurilor variabile Barracuda analizează tipul de date și dimensiunea blocului, stabilind o dimensiune a blocului pentru a obține cel mai mare nivel de deduplicare. Pentru organizațiile care protejează mai multe site-uri, deduplicarea globală și tehnologia de stocare în cloud Barracuda ajută rețelele distribuite să rămână protejate, reducând în același timp amprenta de stocare de rezervă.

Net Communication oferă și servicii de backup folosind echipamentele Barracuda Backup

Protecție împotriva ransomware - NU trebuie să plătiți răscumpărarea.

Nu lăsați criminalii să vă țină ostatici datele. Cu Barracuda, recuperarea datelor este la fel de simplă ca eliminarea malware-ului, ștergerea fișierelor criptate și restaurarea unei copii bune a datelor dvs.

Recuperați rapid datele

Restabiliți-vă sistemele în mod sigur și rapid de pe dispozitive fizice, servere virtuale, locații offsite sau cloud.

Protejați mediile hibride fizice, virtuale și SaaS.

Mediile IT de astăzi combină servere fizice, servere virtuale și date publice din cloud, care au nevoie de protecție completă. Datele importante se află, de asemenea, în serverele de e-mail care pot avea politici limitate de păstrare. Barracuda vă protejează datele indiferent unde se află.

Protejați datele oriunde se află

Eroarea utilizatorului, ștergerea rău intenționată, dezastrele naturale și atacurile cibernetice vă pot amenința afacerea. Barracuda protejează datele oriunde se află, inclusiv:

  • Fișierele aflate pe dispozitive fizice, medii virtuale sau cloud public
  • Office 365, inclusiv date SharePoint și OneDrive
  • date SQL

Datele din care faceți backup pot fi replicate în locația offsite la alegerea dvs., inclusiv pentru a securiza stocarea în cloud Barracuda, o altă locație fizică sau AWS.

protejati-datele
recuperare-date

Recuperați rapid datele de pe orice dispozitiv

Copierea de rezervă a datelor este doar o parte a poveștii. Barracuda simplifică recuperarea la timp la un instantaneu sau doar recuperarea unui set de fișiere afectate. Suportăm restaurări fizice și virtuale, astfel încât să puteți recupera datele de oriunde.

Dacă stocarea dvs. principală este pierdută sau nu mai este disponibilă, puteți accesa cu ușurință datele stocate în Barracuda Backup și chiar puteți porni o mașină virtuală în câteva minute cu un set complet de date. Barracuda LiveBoot oferă o recuperare rapidă și ușoară pentru mediile VMware locale. Cloud LiveBoot vă permite să porniți mașinile virtuale (VM) VMware și Hyper-V în Barracuda Cloud pentru testare și recuperare pe bază de fișiere.

Ușor de implementat — și mai ușor de gestionat

Opțiuni de implementare simple și flexibile

Barracuda oferă diferite opțiuni fizice și virtuale. Alegeți ce funcționează cel mai bine pentru mediul dvs.:

  • Dispozitiv de rezervă Barracuda. Dispozitiv fizic de rezervă construit special pentru protecția datelor la fața locului.
  • Barracuda Cloud to Cloud. Faceți backup pentru mediul Microsoft Office 365, inclusiv e-mailuri, atașamente, calendare, contacte și activități, precum și OneDrive și SharePoint Online și setați propriile politici de păstrare.
  • Backup virtual Barracuda. Obțineți toate avantajele backup-ului Barracuda pe propriul echipament.

Management complet bazat pe cloud

Implementarea, configurarea și gestionarea continuă sunt toate controlate printr-o consolă centralizată bazată pe cloud. Puteți gestiona starea tuturor serverelor pentru care faceți backup, utilizarea traficului de rețea, rapoarte detaliate pentru rețeaua dvs. globală, toate dintr-un singur panou.

implementare