Instalare și administrare sisteme virtuale

Net Communication înțelege cerințele dvs. de afaceri și, pe baza specificațiilor, oferă soluții de virtualizare personalizate.

Echipa noastră de tehnicieni, consultanți și administratori de rețea cu experiență este disponibilă 24x7x365 pentru a vă ajuta și a vă sprijini. Suntem la doar un apel distanță!

Unul dintre managerii noștri de proiect va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a asigura o implementare fără întreruperi și de succes a soluțiilor complexe de virtualizare. Iată care sunt serviciile de care se va ocupa managerul dvs. de proiect.

  • Gestionarea virtualizării sistemelor desktop
  • Gestionarea virtualizării serverelor
  • Gestionarea serviciilor de rețea virtualizate
  • Implementarea celor mai noi soluții de securitate a rețelelor virtuale

Virtualizarea asigură utilizarea maximă a resurselor în orice circumstanțe neașteptate, permițând computerelor să devină mai competente pentru a susține o infrastructură IT organizațională largă.

vmware

Virtualizarea descrie o tehnologie în care o aplicație, un sistem de operare guest sau o stocare de date este îndepărtată de hardware-ul sau software-ul real.

O utilizare esențială a tehnologiei de virtualizare este virtualizarea serverului, care utilizează un strat de software – numit hypervisor – pentru a emula hardware-ul de bază. Aceasta include adesea memoria CPU, intrare/ieșire (I/O) și traficul de rețea.

Hypervisorii preiau resursele fizice și le separă astfel încât să poată fi utilizate de mediul virtual. Ele pot sta deasupra unui sistem de operare sau pot fi instalate direct pe hardware. Acesta din urmă este modul în care majoritatea întreprinderilor își virtualizează sistemele.

Cu ajutorul hypervisorului, sistemul de operare invitat, care interacționează în mod normal cu hardware-ul adevărat, face acum acest lucru cu o emulare software a acelui hardware; de multe ori, sistemul de operare invitat nu are idee că este pe hardware virtualizat.

În timp ce performanța acestui sistem virtual nu este egală cu performanța sistemului de operare care rulează pe hardware real, conceptul de virtualizare funcționează deoarece majoritatea sistemelor de operare și aplicațiilor invitate nu au nevoie de utilizarea completă a hardware-ului de bază.

Acest lucru permite o mai mare flexibilitate, control și izolare prin eliminarea dependenței de o anumită platformă hardware. Deși a fost inițial destinat virtualizării serverelor, conceptul de virtualizare s-a răspândit în aplicații, rețele, date și desktop-uri.

Obțineți beneficiile soluțiilor de virtualizare NET COMMUNICATION

Scalabilitate – Creștere IT simplă

Ușurința de implementare a noilor servere vă poate accelera lansarea pe piață pentru noi produse și servicii și vă poate îmbunătăți agilitatea afacerii.
Este nevoie de doar câțiva pași într-un panou de control online ușor de utilizat pentru a furniza noi servere virtuale sau pentru a redistribui resursele oriunde sunt necesare. Acest nivel de agilitate și gestionare poate fi dificil de atins cu alte soluții de găzduire.

Optimizarea costurilor

Virtualizarea vă permite să faceți mai mult cu mai puțin. Datorită consolidării, companiile pot reduce dramatic numărul de mașini fizice de care au nevoie și pot profita mai mult de hardware-ul serverului lor. Mai puține mașini fizice înseamnă în mod natural cheltuieli mai mici pentru costurile hardware, pentru un singur lucru, fără a compromite aplicațiile esențiale sau măsurile de continuitate a afacerii, cum ar fi backup și recuperare.

Flexibilitate – Experimentare cu cost scăzut

Virtualizarea vă permite să implementați și să ștergeți cu ușurință medii virtuale securizate, izolate, oricând aveți nevoie de ele. Acest lucru vă oferă mai multă flexibilitate pentru a testa și a inova. Administratorii de sistem și dezvoltatorii pot experimenta diferite sisteme de operare și aplicații pe aceeași mașină, pot face instantanee VM înainte de a face modificări riscante și pot clona mașinile pentru a evita instalările îndelungate ale sistemului de operare.

Avantajele virtualizării

Avantajele utilizării unui mediu virtualizat includ următoarele:

  • Costuri mai mici. Virtualizarea reduce cantitatea de servere hardware necesare într-o companie și un centru de date. Acest lucru scade costul total de cumpărare și întreținere a unor cantități mari de hardware.
  • Recuperare în caz de dezastru mai ușoară. Recuperarea în caz de dezastru este foarte simplă într-un mediu virtualizat. Instantaneele obișnuite oferă date actualizate, permițând mașinilor virtuale să fie făcute copii de rezervă și recuperate. Chiar și în caz de urgență, o mașină virtuală poate fi migrată într-o locație nouă în câteva minute.
  • Testare mai ușoară. Testarea este mai puțin complicată într-un mediu virtual. Chiar dacă se face o mare greșeală, testul nu trebuie să se oprească și să se întoarcă la început. Se poate întoarce pur și simplu la instantaneul anterior și poate continua cu testul.
  • Backup-uri mai rapide. Se pot face copii de siguranță atât pentru serverul virtual, cât și pentru mașina virtuală. Instantanee automate sunt făcute pe parcursul zilei pentru a garanta că toate datele sunt actualizate. În plus, mașinile virtuale pot fi migrate cu ușurință între ele și redistribuite eficient.
  • Productivitate îmbunătățită. Mai puține resurse fizice au ca rezultat mai puțin timp petrecut cu gestionarea și întreținerea serverelor. Sarcinile care pot dura zile sau săptămâni într-un mediu fizic pot fi realizate în câteva minute. Acest lucru permite membrilor personalului să-și petreacă cea mai mare parte a timpului pe sarcini mai productive, cum ar fi creșterea veniturilor și promovarea inițiativelor de afaceri.

Beneficiile virtualizării

  • Virtualizarea oferă companiilor beneficiul de a-și maximiza producția. Beneficiile suplimentare atât pentru companii, cât și pentru centrele de date includ următoarele:

    • Servere unice. Virtualizarea oferă o modalitate rentabilă de a separa e-mailul, bazele de date și serverele web, creând un sistem mai cuprinzător și mai de încredere.
    • Implementare și redistribuire accelerată. Când un server fizic se blochează, este posibil ca serverul de rezervă să nu fie întotdeauna gata sau actualizat. De asemenea, este posibil să nu fie disponibilă o imagine sau o clonă a serverului. Dacă acesta este cazul, atunci procesul de redistribuire poate fi consumator de timp și plictisitor. Cu toate acestea, dacă centrul de date este virtualizat, atunci procesul este rapid și destul de simplu. Instrumentele virtuale de backup pot accelera procesul la câteva minute.
    • Reducerea căldurii și îmbunătățirea economiilor de energie. Companiile care folosesc o mulțime de servere hardware riscă să-și supraîncălzească resursele fizice. Cel mai bun mod de a preveni acest lucru este de a reduce numărul de servere utilizate pentru gestionarea datelor , iar cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin virtualizare.
    • Mai bine pentru mediu. Companiile și centrele de date care utilizează cantități mari de hardware lasă o amprentă mare de carbon; trebuie să-și asume responsabilitatea pentru poluarea pe care o generează. Virtualizarea poate ajuta la reducerea acestor efecte prin scăderea semnificativă a cantităților necesare de răcire și putere, contribuind astfel la curățarea aerului și a atmosferei. Drept urmare, companiile și centrele de date care virtualizează își vor îmbunătăți reputația, în același timp, îmbunătățind calitatea relației lor cu clienții și cu planeta.
    • Migrare mai ușoară în cloud. Virtualizarea aduce companiile mai aproape de a experimenta un mediu complet bazat pe cloud. Mașinile virtuale pot fi chiar implementate din centrul de date pentru a construi o infrastructură bazată pe cloud. Capacitatea de a îmbrățișa o mentalitate bazată pe cloud cu virtualizarea face migrarea către cloud și mai ușoară.
    • Lipsa dependenței de furnizor. Mașinile virtuale sunt agnostice în configurația hardware. Ca rezultat, virtualizarea hardware și software înseamnă că o companie nu trebuie să depindă de un furnizor pentru aceste resurse fizice.