Net Communication înțelege cerințele dvs. de afaceri și, pe baza specificațiilor, oferă soluții de virtualizare personalizate.
Echipa noastră de tehnicieni, consultanți și administratori de rețea cu experiență este disponibilă 24x7x365 pentru a vă ajuta și a vă sprijini. Suntem la doar un apel distanță!
Unul dintre managerii noștri de proiect va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a asigura o implementare fără întreruperi și de succes a soluțiilor complexe de virtualizare. Iată care sunt serviciile de care se va ocupa managerul dvs. de proiect.
Virtualizarea asigură utilizarea maximă a resurselor în orice circumstanțe neașteptate, permițând computerelor să devină mai competente pentru a susține o infrastructură IT organizațională largă.
Virtualizarea descrie o tehnologie în care o aplicație, un sistem de operare guest sau o stocare de date este îndepărtată de hardware-ul sau software-ul real.
O utilizare esențială a tehnologiei de virtualizare este virtualizarea serverului, care utilizează un strat de software – numit hypervisor – pentru a emula hardware-ul de bază. Aceasta include adesea memoria CPU, intrare/ieșire (I/O) și traficul de rețea.
Hypervisorii preiau resursele fizice și le separă astfel încât să poată fi utilizate de mediul virtual. Ele pot sta deasupra unui sistem de operare sau pot fi instalate direct pe hardware. Acesta din urmă este modul în care majoritatea întreprinderilor își virtualizează sistemele.
Cu ajutorul hypervisorului, sistemul de operare invitat, care interacționează în mod normal cu hardware-ul adevărat, face acum acest lucru cu o emulare software a acelui hardware; de multe ori, sistemul de operare invitat nu are idee că este pe hardware virtualizat.
În timp ce performanța acestui sistem virtual nu este egală cu performanța sistemului de operare care rulează pe hardware real, conceptul de virtualizare funcționează deoarece majoritatea sistemelor de operare și aplicațiilor invitate nu au nevoie de utilizarea completă a hardware-ului de bază.
Acest lucru permite o mai mare flexibilitate, control și izolare prin eliminarea dependenței de o anumită platformă hardware. Deși a fost inițial destinat virtualizării serverelor, conceptul de virtualizare s-a răspândit în aplicații, rețele, date și desktop-uri.
Ușurința de implementare a noilor servere vă poate accelera lansarea pe piață pentru noi produse și servicii și vă poate îmbunătăți agilitatea afacerii.
Este nevoie de doar câțiva pași într-un panou de control online ușor de utilizat pentru a furniza noi servere virtuale sau pentru a redistribui resursele oriunde sunt necesare. Acest nivel de agilitate și gestionare poate fi dificil de atins cu alte soluții de găzduire.
Virtualizarea vă permite să faceți mai mult cu mai puțin. Datorită consolidării, companiile pot reduce dramatic numărul de mașini fizice de care au nevoie și pot profita mai mult de hardware-ul serverului lor. Mai puține mașini fizice înseamnă în mod natural cheltuieli mai mici pentru costurile hardware, pentru un singur lucru, fără a compromite aplicațiile esențiale sau măsurile de continuitate a afacerii, cum ar fi backup și recuperare.
Virtualizarea vă permite să implementați și să ștergeți cu ușurință medii virtuale securizate, izolate, oricând aveți nevoie de ele. Acest lucru vă oferă mai multă flexibilitate pentru a testa și a inova. Administratorii de sistem și dezvoltatorii pot experimenta diferite sisteme de operare și aplicații pe aceeași mașină, pot face instantanee VM înainte de a face modificări riscante și pot clona mașinile pentru a evita instalările îndelungate ale sistemului de operare.
Avantajele utilizării unui mediu virtualizat includ următoarele:
Virtualizarea oferă companiilor beneficiul de a-și maximiza producția. Beneficiile suplimentare atât pentru companii, cât și pentru centrele de date includ următoarele: