Implementare soluții securitate Fortinet

Pe măsură ce rețelele și amenințările evoluează rapid, este esențial să vă asigurați că capabilitățile de securitate pot tine pasul. Având în vedere deficitul global de competențe în domeniul securității cibernetice, organizațiilor de astăzi adesea le lipsește expertiza internă sau personal suficient pentru a implementa, opera și întreține noile tehnologii necesare pentru a acoperi lacunele de securitate.
Expertii nostri se asigura că implementările Fortinet sunt optimizate pentru 
nevoile unice ale clientului.
 
Noi reducem riscurile prin:
– Accelerarea implementării tehnologiei si optimizarea operațiunilor
– Asistarea echipelor dumneavoastră de operațiuni
– Optimizarea capabilităților de securitate si gestionarea lor intr-un mod facil
– Mentenanta ulterioara a echipamentelor pentru a asigura continuitatea functionarii acestora la parametri optimi.
 
Serviciile noastre sunt disponibile pentru toate produsele Fortinet și sunt
personalizate pentru a satisface nevoile fiecarui client.
 
Cu ajutorul specialistilor nostri cu experiență multivendor migrați rapid de la tehnologiile vechi și adoptați noi capabilități. Avand proceduri de implementare testate, planificăm și executăm implementările în mod eficient.
Pe măsură ce o afacere evoluează, trebuie să-si adapteze protecțiile atunci când apar modificări ale utilizatorilor, aplicațiilor și tiparelor de trafic.
Serviciile noastre profesionale va oferă revizuiri regulate ale configurației, performanței și politicilor, pentru fiabilitate și securitate susținută.
Fortinet furnizeaza produse de top pentru securizarea retelei si a informatiilor, precum si produse pentru access securizat ce isi impart informatiile si lucreaza impreuna pentru a forma un corp comun denumit Cooperative Security Fabric. Aceasta structura unica combina procesoarele de securitate, un sistem de operare intuitiv si informatiile de combatere a amenintarilor pentru a oferi securitate, performante exceptionale, visibilitate si control mai dezvoltate, in acelasi timp necesitand o administrare cu un nivel scazut de greutate.
Echipamente Fortinet

FortiGate, cunoscut ca si “Flagship enterprise firewall platform”, este disponibil intr-o gama larga de marimi, cu posibilitate de montare in rack dar si in varianta desktop, pentru a fi potrivit pentru orice fel de mediu si ofera o gama larga de tipuri de securitate si functii de networking. Produsele ce vin in completare pot fi atasate unui FortiGate pentru a activa o infrastructura de securitate de tip end-to-end simplificata ce acopera:

 • Network security
 • Data center security (physical and virtual)
 • Cloud security
 • Secure (wired and wireless) access
 • Infrastructure (switching and routing) security
 • Content security
 • Endpoint security
 • Application Security

Descriere generală produse Fortigate

Familia de produse Fortigate pentru zona de small and medium business este o solutie de protectie avansata end to end construita pe o singura platforma, un singur sistem de operare unificat pentru a asigura cea mai buna protectie impotriva celor mai avansate amenintari cibernetice si a atacurilor specifice.

Echipamentele Fortigate reprezinta un produs de top din cadrul platformelor de securitate existente. Fortigate are o arhitectura unica bazate pe procesoare ASIC cu scopul de a avea un troughput exceptional cu o latenta foarte mica. Toate seriile Fortigate contin servicii de securitate consolidata, conectivitate, firewall, toate livrate intr-un singur produs.

Funcționalități și beneficii

 • High performance UTM — firewall, VPN, IPS, application control, web filtering, antivirus, antispam, DLP and more
 • Sistem de operare FortiOS 7 — cel mai puternic sistem de operare existent, se integreaza nativ cu echipamentele Fortigate oferind protectie si vizibilitate

Instalarea durează câteva minute cu FortiExplorer

FortiExplorer wizard va permite o modalitate usoara de configurare urmand instructiuni simple. FortiExplorer ruleaza pe telefoane mobile cu sistemele de operare Android si iOS. Folosirea programului FortiExplorer este la fel de simpla. Este necesar doar sa porniti aplicatia si sa va conectati la FortiGate prin portul USB corespunzator. Folosind FortiExplorer echipamentul poate sa functioneze si sa va protejeze reteaua in cateva minute.

Fortinet Next Generation Firewall (NGFW)

Next Generation Firewall (filtrează traficul d in rețea organizațiile fiind astfel protejate de amenințări externe) Prin păstrarea caracteristicilor unui firewall clasic precum filtrarea pachetelor de date, suportul VPN monitorizarea rețelei și funcțiile de mapare IP, Next Generation Firewalls dețin, în plus funcții de inspecție avansate și au astfel o capacitate superioară de a identifica atacuri malware și alte forme de amenințări cibernetice.

Next Generation Firewalls pun la dispoziția organizațiilor controlul aplicațiilor prevenirea intruziunilor și vizibilitate avansată în rețea. Pe măsură ce peisajul amenințărilor continuă să se dezvolte rapid, firewallurile tradiționale sunt depășite, punând în pericol o organizație. NGFWs nu numai că blochează programele malware, dar oferă flexibilitatea de a evolua odată cu mediul extern și de a menține siguranța reț elei pe măsură ce apar noi amenințări.

Protecție inegalabilă

NGFW-urile FortiGate oferă cea mai bună protecție împotriva amenințărilor cibernetice existente într-o formă compactă și printr-o formă de utilizare facilă, bazată pe AI (Inteligență Artificială) și pe învățare automată (Machine Learning).

NGFW-urile FortiGate oferă o gamă largă de servicii de securitate integrate:

 • Protecția împotriva amenințărilor cibernetice
 • Inspecție SSL / TLS;
 • Sistem de prevenire a intruziunilor (IPS)
 • Filtrare URL;
 • Rating de Securitate;
 • Segmentarea bazată pe intenție
 • IPsec / SSL VPN;
 • Identificarea utilizatorului / dispozitivului și a tentativelor de autentificare
 • Sandboxing;
 • Rețea (LAN, WAN, Wi Fi);
 • Management și raportare