Fortinet furnizeaza produse de top pentru securizarea retelei si a informatiilor, precum si produse pentru access securizat ce isi impart informatiile si lucreaza impreuna pentru a forma un corp comun denumit Cooperative Security Fabric. Aceasta structura unica combina procesoarele de securitate, un sistem de operare intuitiv si informatiile de combatere a amenintarilor pentru a oferi securitate, performante exceptionale, visibilitate si control mai dezvoltate, in acelasi timp necesitand o administrare cu un nivel scazut de greutate.

FortiGate, cunoscut ca si “Flagship enterprise firewall platform”, este disponibil intr-o gama larga de marimi, cu posibilitate de montare in rack dar si in varianta desktop, pentru a fi potrivit pentru orice fel de mediu si ofera o gama larga de tipuri de securitate si functii de networking. Produsele ce vin in completare pot fi atasate unui FortiGate pentru a activa o infrastructura de securitate de tip end-to-end simplificata ce acopera:

  • Network security
  • Data center security (physical and virtual)
  • Cloud security
  • Secure (wired and wireless) access
  • Infrastructure (switching and routing) security
  • Content security
  • Endpoint security
  • Application Security

Descriere generala produse Fortigate

Familia de produse Fortigate pentru zona de small and medium business este o solutie de protectie avansata end to end construita pe o singura platforma, un singur sistem de operare unificat pentru a asigura cea mai buna protectie impotriva celor mai avansate amenintari cibernetice si a atacurilor specifice.

Echipamentele Fortigate reprezinta un produs de top din cadrul platformelor de securitate existente. Fortigate are o arhitectura unica bazate pe procesoare ASIC cu scopul de a avea un troughput exceptional cu o latenta foarte mica. Toate seriile Fortigate contin servicii de securitate consolidata, conectivitate, firewall, toate livrate intr-un singur produs.

Functionalitati si beneficii

  • High performance UTM — firewall, VPN, IPS, application control, web filtering, antivirus, antispam, DLP and more
  • Sistem de operare FortiOS 5 — cel mai puternic sistem de operare existent, se integreaza nativ cu echipamentele Fortigate oferind protectie si vizibilitate

Instalarea dureaza cateva minute cu FortiExplorer

FortiExplorer wizard va permite o modalitate usoara de configurare urmand instructiuni simple. FortiExplorer ruleaza pe telefoane mobile cu sistemele de operare Android si iOS. Folosirea programului FortiExplorer este la fel de simpla. Este necesar doar sa porniti aplicatia si sa va conectati la FortiGate prin portul USB corespunzator. Folosind FortiExplorer echipamentul poate sa functioneze si sa va protejeze reteaua in cateva minute.

FortiGate 30E, #FG-30E | FortiGate 30E Bundle, #FG-30E-BDL