Net Communication oferă o serie de servicii și produse din domeniul IT care acoperă majoritatea necesităților instituțiilor publice și clienților privați.
Un accent deosebit se pune pe domeniile securității IT și al comunicațiilor wireless.
Echipamente Fortinet

Fortinet

Fortinet furnizează echipamente de securitate de rețea de înaltă performanță care vă protejează rețeaua, utilizatorii și datele de amenințările în continuă evoluție.

Barracuda Networks

 Barracuda Networks a dezvoltat o reputatie globala ca lider în crestere pentru solutii IT accesibile ca pret, simplu de utilizat si puternice.

Supermicro

Supermicro proiecteaza, dezvolta si comercializeaza servere bazate pe arhitectura x86. Este un furnizor  de soluții de calcul end-to-end pentru HPC, Datacenter, Cloud Computing, Hadoop/Big Data si sisteme  Embedded. 

Ruckus

Echipamentele wireless Ruckus sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea si capacitatea lor de a oferi acoperi wireless de cea mai buna calitate.  Ruckus este una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie wireless din lume. 

Schrack Technik

Schrack Technik estre una dintre cele mai importante companii producătoare și distribuitoare de produse și sisteme din domeniul instalațiilor electrice.