Echipamente Supermicro

Supermicro este un lider tehnologic global care se angajează să ofere prima inovație pe piață pentru infrastructura Enterprise, Cloud, AI și 5G Telco/Edge IT. Supermicro este un furnizor de soluții complete IT cu servere ecologice și economisitoare de energie, AI, sisteme de stocare, IoT și switch, software și servicii.
Super_Micro_Computer_Logo

Supermicro este principalul furnizor de servere și stocare care proiectează, dezvoltă și produce majoritatea produselor lor în Statele Unite – la sediul central din San Jose, California. Sistemul lor de management al calității este certificat conform ISO 9001:2015 și ISO 13485:2016. standardele. Sistemul lor de management de mediu este certificat conform standardului ISO 14001:2015. În plus, sistemul de management al securității informațiilor Supermicro este certificat conform standardului ISO/IEC 27001:2013.

GSC distribuie, comercializează și livrează soluții de servere de înaltă performanță și eficiență marca Supermicro, oferind soluții pentru rețele de date și soluții software pentru anumite procese.

Un peisaj de aplicații și servicii care se schimbă rapid și nevoile în creștere dramatică de stocare de fișiere distribuite scalabil schimbă fundamental modalitățile în care stocarea este proiectată și implementată. Succesul furnizorilor de cloud public și la scară web a dovedit calea de urmat, mulți adoptând stocarea deschisă definită de software ca strategie fundamentală pentru implementarea stocării flexibile, elastice și rentabile, care se potrivește cu nevoile specifice ale aplicațiilor.

Stocare definită de software

Stocarea evoluează de la soluții hardware și software proprietare la prețuri premium la hardware standard deschis din industrie, iar beneficiile sunt semnificative: blocare redusă a furnizorului, inovație deschisă semnificativ cu tehnologii noi, precum toate soluțiile NVMe. Platforma extinsă de stocare Supermicro este alegerea potrivită pentru furnizorii de top de stocare și centrele de date hiperscale majore

Stocare de uz general

Serverele de stocare Supermicro au un lucru în comun: oferă cele mai puternice platforme de calcul disponibile în industria de stocare. Indiferent dacă deservesc medii de stocare cu scalabilitate de înaltă performanță sau populații de VM de înaltă densitate, sistemele Supermicro oferă capacitatea de implementare flexibilă definită de software și reatribuire flexibilă pentru a satisface cerințele de afaceri în schimbare.