Echipamente Ruckus

Echipamente RUCKUS Wireless prin distribuitorul autorizat Netsafe

Ruckus Wireless este un pionier in domeniul WI-FI, un deschizator de drumuri mult avansat fata de competitori. Cu noua  tehnologie OpenG, Ruckus este iar pionier, lucrand sa construiasca un ecosystem ce va permite organizatiilor sa furnizeze acoperire LTE in acelasi fel in care furnizeaza in prezent Wi-Fi.
Wi-Fi-ul Ruckus reprezinta acum mult mai mult decat conexiuni foarte rapide, este o platforma pentru nenumarate posibilitati cum ar fi: analiza locatiilor si engagement technology ce pot reduce costul, creste eficienta, imbunatati loialitatea utilizatorilor si creste venitul.
ruckus-logo

Ruckus ofera AP-uri de tip Indoor si Outdoor menite sa se potriveasca pe orice buget, cerinta de performanta sau scenariu de implementare. Fie ca ai probleme cu numarul mare de clienti, ca materialele din care este construita cladirea nu sunt adecvate pentru transmisiunea Wi-Fi sau doar cu asteptarile, in crestere, a clientilor si angajatilor, access point-urile Ruckus sunt construite sa satisfaca aceste necesitati. Fiecare AP Ruckus este impachetat cu tehnologie patentata avansata pentru a asigura performante Wi-Fi excelente.

RUCKUS redefinește conectivitatea

RUCKUS redefinește conectivitatea pentru a construi soluții inovatoare care oferă experiențe de clasă mondială și rezolvă cele mai dificile provocări din industrie. Portofoliul lor premiat de puncte de acces, switch-uri, servicii cloud și oferte comune le permite partenerilor de canal, OEM-urilor și partenerilor din ecosistem să-și dezvolte afacerea, oferind clienților soluții inovatoare, de mare valoare. RUCKUS construiește și furnizează rețele orientate spre scop care funcționează în mediile dificile ale industriilor pe care le deservesc.

Puncte de acces interioare, exterioare și cu destinații speciale

Când conectivitatea contează cu adevărat, organizațiile apelează la RUCKUS.
RUCKUS oferă puncte de acces wireless pentru interior și exterior care se potrivesc aproape oricărui buget, cerință de performanță sau scenariu de implementare. Indiferent dacă sunteți provocat de o densitate mare de clienți, materiale de construcție neprietenoase pentru Wi-Fi sau doar așteptările crescânde ale angajaților sau ale clienților, echipamentele RUCKUS oferă acces sigur și de încredere, indiferent cât de dur este mediul.
Fiecare punct de acces RUCKUS, de la cel mai umil la cel mai îndrăzneț, este dotat cu tehnologii brevetate care depășesc cotidianul pentru a asigura conexiuni superioare și experiențe extraordinare pentru utilizator.