Despre noi

Net Communication oferă o serie de servicii și produse din domeniul IT care acoperă majoritatea necesităților instituțiilor publice și clienților privați.

Un accent deosebit se pune pe domeniile securității IT și al comunicațiilor wireless.

Pentru a optimiza costurile și a maximiza beneficiile toate soluțiile propuse sunt personalizate în funcție de necesitățile clientului.
Fiecare analiză IT inițială a unei companii este actualizată periodic și duce la stabilirea unei strategii pe termen lung precum și o anticipare cât mai exactă a costurilor.
 
Cu o vastă experiență  într-o varietate largă de medii, Net Communication este recunoscută ca o companie de top în realizarea de lucrări de cablare structurată.
Rezultatele noastre includ, printre altele, implementări în medii precum clădiri de birouri, centre de date, birouri guvernamentale.
Echipa noastră calificată este dedicată livrării soluțiilor de cablare la timp, în buget și la cele mai înalte standarde.
 
Specialiștii Net Communication sunt certificați la nivel profesional pentru întreaga gamă de soluții de securitate FORTINET.
 
Produsele Fortinet reprezintă soluții de ultimă generație pentru protecția în timp real a rețelelor de calculatoare. Fortinet este lider mondial pe segmentul soluțiilor unificate de securitate (UTM) și recunoscut ca atare de IDC în ultimii ani.
Deasemenea pe segmentul de Firewall pentru rețele, Gartner poziționează Fortinet ca leader în cel mai important cadran, cel al liderilor (“Magic Quadrant for Enterprise Network Firewall”).