Consultanță IT

Folosiți expertiza și experiența tehnologică profundă oferită de Net Communication pentru a crea o strategie IT cuprinzătoare pentru o transformare digitală și tehnologică a organizației dvs., care să corespundă obiectivelor dvs. de afaceri.
Consultanța noastră strategică IT vă va ajuta să automatizați și să digitalizați operațiunile, să optimizați portofoliul de software și hardware și să implementați cele mai noi tehnologii.

De ce sunt necesare serviciile de consultanță IT?

Atunci când începeți o nouă afacere sau creați un nou produs în domeniul pieței digitale moderne, este esențial să ne gândim la toate aspectele care sunt implicate în proces.
În prezent, aveți nevoie ca oamenii din echipa dvs. să fie profesioniști, să aibă expertiza necesară și să vă ofere strategia de afaceri. Este necesar, deoarece urmarea direcției în transformarea digitală a companiei nu este ușoară și aduce ani de experiență, abilități tehnice profunde și înțelegere a pieței moderne.
Din acest motiv, Net Communication noastră oferă servicii de consultanță vă ajută să automatizați procesele și operațiunile din cadrul companiei, să folosiți cele mai noi tehnologii pentru a obține cele mai multe beneficii și să vă optimizați portofoliul  software și hardware.
O strategie coerentă și eficientă reprezintă 50% din succes, iar Net Communcation deține toate resursele necesare, inclusiv instrumente tehnologice și membri profesioniști ai echipei, care pot construi o strategie care să se potrivească nevoilor companiei dumneavoastră.

Ce sunt consultanții IT și ce fac aceștia?

Consultanța IT este crucială pentru companii, deoarece concurența dintre companii puternice este ridicată și necesită o strategie de fundal solidă pentru a vă ocupa nișa specifică de pe piață și pentru a ajunge la publicul țintă.

Consultanții IT sunt cei care lucrează la strategiile de afaceri pentru companii și produsele acestora. Ei dezvoltă și oferă soluții care ajută companiile să rămână în top pe piață, să satisfacă nevoile clienților moderni și să producă mai multe venituri.

Consultanții IT servesc ca agenți între clienți și echipele de proiect pentru a-i menține pe toți pe aceeași lungime de undă. Ei urmăresc cele mai recente tendințe, știri și modificări pentru a ajuta companiile să țină pasul cu ele, să învețe cum să adapteze la aceste schimbări și să le ajute să se dezvolte.

Echipa Net Coomuncation este alcătuită  din specialiști care posedă abilități analitice excelente, cunosc toate particularitățile pieței moderne și pot veni cu strategii de afaceri unice pentru clienții noștri.

Ce servicii de consultanță oferim?

Serviciile de consultanță IT pe care le oferim sunt direcționate către îmbunătățirea arhitecturii dumneavoastră software și hardware, dezvoltarea strategiei digitale bazate pe tehnologie și îmbunătățirea operațiunilor.

Trăim într-o lume în schimbare rapidă, care stabilește standarde înalte și, pentru a nu vă pierde poziția pe piață, aveți nevoie de experți în echipa dvs. care știu să facă tranziția lină și rentabilă de la sistemele IT învechite la cele noi, într-un interval scurt de timp.

Ne propunem să vă ajutăm să rămâneți competitiv, să stabiliți servicii de înaltă calitate și să răspundem nevoilor clienților moderni.

Specialiștii Net Communication analizează modul în care companiile și angajații lor își folosesc software-ul și hardware și oferă sugestii despre cum să îmbunătățească infrastructura existentă, să integreze noi tehnologii și să facă modificările necesare.

Echipele noastre cunosc toate capcanele care stau în calea transformării digitale. Au idei și soluții profunde care te vor ajuta să supraviețuiești concurenței și să faciliteze munca angajaților tăi.

De ce să alegeți compania noastră de consultanță IT?

Net Coomunication are peste 20 de ani de experiență în domeniul IT și reunește profesioniști de înaltă calificare și foarte dedicați.
Echipa noastră de consultanți ajută companiile să își îmbunătățească și să își optimizeze munca și furnizarea de servicii. Aceștia sunt oameni care vin cu idei strălucitoare și soluții unice pentru companii, bazate pe nevoile, structura și portofoliul de software și hardware.
Analiza profundă ne permite să găsim cele mai slabe puncte și să facem schimbări în conformitate cu cele mai recente tendințe. Construim strategii care se potrivesc nevoilor clienților noștri și vor duce la o performanță mai bună și un efect de pârghie mai mare.
Net Communication nu numai că vă va sugera tehnologiile și strategia potrivite pentru compania dvs., ci vă va ajuta și să le implementați.
Urmăm întotdeauna cele mai recente tendințe și folosim tehnologii de ultimă oră, care ajută afacerile din diferite domenii să se dezvolte, să-și îmbunătățească performanța, să rămână competitive și să aducă rezultate mai bune.

SERVICIILE NOASTRE DE CONSULTANȚĂ IT

Oferim servicii de consultanță IT care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți arhitectura software și hardware, să vă creați o strategie digitală bazată pe tehnologie și să îmbunătățiți operațiunile prin optimizarea portofoliului dvs. de software și hardware.
Specialiștii noștri vă vor îndruma în călătoria transformării digitale printr-o planificare atentă și execuție eficientă a strategiei IT conturate:

Realizarea arhitecturii IT

Experții noștri în arhitectură IT vă pot ajuta să faceți tranziția de la sisteme și arhitecturi de livrare IT învechite și ineficiente la o infrastructură care simplifică livrarea și permite implementarea de noi tehnologii în strategia dumneavoastră software și hardware.

Strategie IT & tehnologie de ultimă generatie

Astăzi, trebuie să vă asigurați livrarea consecventă de produse și servicii IT de înaltă calitate pentru fluxul de lucru al companiei și clienților dvs. De asemenea, trebuie să implementați noi tehnologii pentru a rămâne competitivi și pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor moderni. Consultanța noastră în soluții IT vă va ajuta să găsiți echilibrul între aceste două obiective, asigurându-vă că nu vor intra în conflict.

Portofoliu software & hardware

Consilierii noștri de consultanță IT vor efectua o analiză profundă a modului în care afacerea și angajații dvs. utilizează software-ul și hardware-ul existent. Apoi, vor oferi sugestii pentru modificările necesare, noile dezvoltări și integrarea soluțiilor terțe pentru a elimina blocajele existente.

PROCESUL NOSTRU DE CONSULTANȚĂ IT

De mai bine de 20 ani, Net Communication ajută organizațiile de diferite dimensiuni și structuri să își îmbunătățească și să își modernizeze strategiile IT. Unii dintre experții noștri IT lucrează lucrat în industrie de peste cincisprezece ani.
Acest lucru ne-a permis să creăm o abordare eficientă a consultanței IT, care ne permite să oferim beneficii maxime în cel mai scurt timp:
  • Analiză
Consilierii noștri de consultanță IT studiază soluțiile dvs. software și hardware existente și modurile în care angajații dvs. le folosesc, identificând problemele în fluxurile de lucru și automatizare.
  • Strategie
Consultanții Net Communication elaborează o foaie de parcurs și o strategie care vă va ajuta afacerea să folosească cele mai noi tehnologii și să vă dezordineze infrastructura software. Apoi, stabilesc software-ul/hardware-ul și îndicatorii de performanță ai angajaților companiei dumneavoastră.
  • Performanţă
Serviciile de consultanță IT de impact se bazează pe colaborarea dintre client și compania de consultanță IT. Experții noștri vă vor analiza îndeaproape fluxurile de lucru, urmărind performanța pentru a descoperi punctele sensibile. Inginerii noștri software și hardware vor elimina apoi elementele care împiedică funcționarea optimă.
  • Îmbunătățări
 
După îndeplinirea obiectivelor stabilite inițial, consilierii noștri de consultanță IT și inginerii software/hardware recomandă pași pentru îmbunătățiri viitoare, oferind și asistență la implementarea acestora, conform termenilor stabiliți în contract.
Urmărim în mod constant tehnologiile emergente pentru a oferi soluții software avansate. Consultanța noastră în strategie IT vă va ajuta să alegeți tehnologiile potrivite pentru afacerea și industria dvs., să stabiliți strategia de implementare și vă va ajuta să le implementați.