Servicii

cons Consultanta ICT
Resursele ICT au un impact enorm asupra succesului si cresterii strategice a afacerii. Ne ajutam clientii sa isi optimizeze procesele, proiectele si strategiile ICT pentru a se restructura si a reduce costurile, devenind astfel mult mai eficienti.
  
 Proiectare si realizare retele de comunicatii: UTP/FTP/SFTP, fibra optica si wireless network
 Cu o vasta experienta, intr-o varietate larga de medii, Net Communication este recunoscuta ca o companie de top in realizarea de lucrari de cablare structurata. Rezultatele noastre includ, printre altele, implementari in medii precum cladiri de birouri, centre de date, birouri guvernamentale. Echipa noastra calificata este dedicata livrarii solutiilor de cablare la timp, in buget si la cele mai inalte standarde.
  
comp Mentenanta periodica, intretinere si administrare infrastructura ICT
Cu un portofoliu de peste 35 companii care si-au externalizat administrarea parcului ICT catre Net Communication si cu o rata de retentie de 100%, specialistiii nostri va pot asigura toate necesitatile si suportul pentru exploatarea in siguranta si cu eficienta maxima a infrastructurii ICT, rezultatele fiind reducerea cheltuielilor si posibilitaea de concentrare pe core-business-ul companiei.
 
 Instalare si administrare servere Windows, Linux (web, mail, DB, etc) serv
 Net Communication poate asigura instalarea si administrarea serverelor necesare desfasurarii activitatii in conditii optime si fara intreruperi. Administratorii nostri de sistem au experienta extensiva in provizionarea, instalarea si mentenanta serverelor cu sisteme de operare Linux si Windows. Pentru scaderea costurilor si optimizarea resurselor hardware specialistii nostri vor propune cea mai buna solutie pentru virtualizarea infrastructurii de servere a companiei dumneavoastra.
  
 dms Consultanta si implementare sisteme de management al documentelor (SharePoint, Alfresco, etc)
 Consultanta, implementare, administrare si mentenenta solutii de securitate FORTINET (Fortigate, Fortimail, Fortianalyzer, etc) forti
 Produsele Fortinet reprezinta solutii de ultima generatie pentru protectia in timp real a retelelor de calculatoare. Fortinet este lider mondial pe segmentul solutiilor unificate de securitate (UTM) si recunoscut ca atare de IDC in ultimii ani. Deasemenea pe segmentul de Firewall pentru retele, Gartner pozitioneaza Fortinet ca leader in cel mai important cadran, cel al liderilor (“Magic Quadrant for Enterprise Network Firewall”).
  
events Suport tehnic evenimente
Asiguram suportul tehnic  pentru organizarea evenimentelor de tip training, workshop, seminarii, conferinte sau prezentari. In functie de necesitati, se poata asigura toata tehnica necesara organizarii evenimentului (proiectie, audio, inregistrare, etc) precum si prezenta onsite a unui specialist pe toata durata evenimentului.
   
 Reparatii echipamente electrice si electronice etelier
 Atelierul nostru, certificat conform stadardului ISO 9001, contine dotarea si resursele necesare pentru a asigura reparatia unei game largi de echipamente electrice si electronice (Ex: laptopu-uri, telefoane mobile, routere, imprimante, placi de baza, surse, statii, aparate foto digitale, monitoare, televizoare, etc).