Despre noi


Compania Net Communication SRL a fost infiintata in anul 2005 si ofera o serie de servicii si produse din domeniul ICT care acopera majoritatea necesitatilor ICT ale institutiilor mici si mijlocii, institutiilor publice si clientilor privati. Un accent deosebit se pune pe domeniile securitatii ICT si al comunicatiilor wireless.
 
Pentru a optimiza costurile si a maximiza beneficiile toate solutiile propuse sunt personalizate in functie de necesitatile clientului. Fiecare analiza ICT initiala a unei companii este actualizata periodic si duce la stabilirea unei strategii ICT pe termen lung precum si o anticipare cat mai exacta a costurilor.
 
Ca un demers continuu de imbunatarile a serviciilor oferite pentru clienti, compania a obtinut certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii in anul 2008, in 2011 certificarea sistemului de management al securitatii IT ISO 27001 iar in 2013 certificarea ISO 14001 pentru managementul de mediu.
 
Specialistii Net Communication sunt certificati la nivel profesional pentru intreaga gama de solutii de securitate FORTINET.
 
Consideram ca cea mai de valoare resursa a companiei noastre sunt angajatii. Aceasta recunoastere a valorii este impartasita si de catre clientii nostri prin recunoasterea profesionalismului, seriozitatii, diligentei si concentrarea pe necesitatile clientului ale echipei Net Communication.

Misiune
 

Misiunea companiei esta sa aducem plusvaloare activitatii clientilor nostri prin dezvoltarea si implementarea solutiilor ICT cu seriozitate, profesionalism, calitate si in siguranta la un cost competitiv.


Viziune
 

Viziunea noastra este sa ajutam cat mai multe companii sa uite de grija problemelor IT.


 
Clienti

 

 Raiffeisen  bitinvest images  siglaBEDA4
 logo-libra  nimb  mediplus  microbilt
 siglabvb-ro  loto  ancs  spitaldb-logo
 Parteneri
 microsoft  fortinet kopos schrack
 mondoplast  skin  netsafe  mival
 scop  maguay  multiplan  mentor